share! rate this site UPGRADE create website login
Zoomshare resources

Perdele

Blog

Older Entries
Subscribe: Add to Google Add to My Yahoo!


Sat, 13 Oct 2012
Perdele

Perdele

Apoi, in Era Industriala, dezvoltarea comertului de textile a tras in jos pretul materialelor. ATUNCI, lumea a inceput sa-si permita perdele.

Ne facem o casa de referinta, unde ne viziteaza cunostinte din domeniul artei si stilului contemporan, atunci alegem Arta impreuna cu un arhitect daca nu suntem noi insine unul.

Modele De Perdele :Sistem G2 , se curbeaza pe orice forma
Din nou canalul este pe spate si permite confectia materialelor in asa fel incat sina se acopera in intregime, garantie 3 ani!
Se poate CURBA sub orice forma (ideal pentru pereti curbati, bovindouri, capete curbe in dreptul ferestrelor. Lungime maxima fara innadire 6 ml

Perdele Si Draperii

Poate ca cele mai importante dintre toate, desi unele fara altele nu pot exista, sunt materialele folosite. Cu siguranta ca acestea vorbesc cel mai mult despre fiecare dintre noi, si ne asteptam sa gasim o gama atat de larga incat orice idee decorativa sa fie posibila.

Asadar, sunt cateva tipuri generale de confectie:
perdele clasice - confectie pe rejansa (ultrafor), pe lamele, pe capse, cu pliuri manuale
storuri romane - confectie storuri cu pliuri, confectie cu tije orizontale, cu bentita verticala
panouri textile - un singur tip de confectie, simpla cu velcrou
confectie pentru galeriile rotunde - confectii pe capse, pe bride, pe lamele, pe rejansa, cu pliuri manuale

Perdele : In 1993, cand am inceput activitatea de decoratiuni pentru ferestre cu perdele si draperii, ne-am dorit ca solutiile pentru ferestrele romanilor sa fie mereu in pas cu noutatile din piata de profil, astfel ca ideile noi dezvoltate de marii producatori externi sa fie implementate si la noi.

Perdele Bucatarie Ne imaginam ce greu va este atunci cand aveti ferestre in bovindouri, ferestre inclinate, arcade, nise sau alte situatii limita si nu stiti cum sa faceti ca materialele pe care ati cheltuit sume importante de bani sa isi gaseasca locul potrivit.

Perdele De Copii Poate ca cele mai importante dintre toate, desi unele fara altele nu pot exista, sunt materialele folosite. Cu siguranta ca acestea vorbesc cel mai mult despre fiecare dintre noi, si ne asteptam sa gasim o gama atat de larga incat orice idee decorativa sa fie posibila.

More results:
Perdele De Lux Perdele De Lux Perdele Si Draperii

Posted 06:28 
No comments | Post a comment
Search zoomshare.com

site  zoomshare

Subscribe

Enter your email address:

Social